Dubinsko Pranje S&G Novi Sad

Dubinsko pranje nameštaja Novi Sad

Dubinsko pranje S&G Novi Sad učiniće da Vaše stolice, fotelje, ugaone garniture, dušeci, jastuci izgledaju ponovo kao novi i odišu svežinom.

Uložili ste puno novca u Vaš nameštaj, ali zbog nepravilne upotrebe nameštaj se brzo ishaba i izgubi sjaj i svežinu i potrebna mu je zamena.

Naša usluga dubinskog pranja je predviđena da sačuva izgled i produži životni vek Vašeg nameštaja.

Da bi pružili profesionalnu uslugu čisćenja nameštaja, S&G servis Novi Sad koristi najsavremenije mašine i sredstva za dubinsko pranje kako bi očistili prljavštinu, znoj, bakterije i uklonili fleke sa Vašeg nameštaja.

Nase usluge možete koristiti kako u Vašem domu tako i u Vašem poslovnom prostoru.

U oba slučaja je potrebno dubinsko pranje zbog čistoce i održavanja nameštaja.

Koristimo dokazani postupak čišćenja u dva koraka, koji se odlikuje ispiranjem vlakana izvlačeći tako prljavštinu, grinje i zajedno sa rastvorom za čišćenje iz tkanina vašeg nameštaja.

Naše stručno osoblje će prvo pregledati tapacirane delove koje želite očistiti, kako biste utvrdili kako najbolje tretirati prljavštinu i mrlje. Zatim se koristi specijalna opremu za izvođenje procesa: Tehničar primenjuje zagrejano sredstvo za čišćenje kako bi se olabavila i podigala prljavštinu iz vlakana tapacirunga (nameštaja) Zatim koristi našu opremu za ispiranje vlakana i ekstrakciju da bi se uklonila preostala prljavština i originalan rastvor za čišćenje iz vašeg nameštaja, ostavljajući ga dubinki čistim. Naši saradnici imaju iskustvo sa razlišitim vrstama materijala, od uobičajnog do delikatnog.

Tehnike čišćenja koje koristi Dubinsko pranje i Tepih Servis S&G su među najinovativnijim i uspešnijim na tržištu čišćenja nameštaja i tepiha.

Tehničari stavljaju dodatni napor na problematična mesta, pokušavajući da uklanjaju mrlje što je više moguće. Brzo sušenje omogućava ponovno korišćenje namještaja ubrzo nakon čišćenja.