Servis Klima Uredjaja

ČIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA

Novi Sad i Beograd - Zašto unajmiti profesionalni servis za čišćenje klima uređaja? Vaš klima uređaj je jedna od najskupljih komponenti u vašoj kući ili poslovnom prostoru. Zaštitite vašu investiciju redovnim uslugama čišćenja. Klima uređaji nisu jednostavni za čišćenje. Čišćenje ključnih delova i servis klima uređaja - kalemovi i ventilatori - uključuju rad na unutrašnjim električnim i mehaničkim delovima koji zahtevaju specijalizovanu obuku i opremu. 

Servis klima uređaja - Čišćenje klima uređaja - Pranje klima - Aervis auto klime - Čišćenje auto klime
Servis klima uređaja - Čišćenje klima uređaja - Pranje klima - Aervis auto klime - Čišćenje auto klime

SERVIS KLIMA UREĐAJA

Kroz ćišćenje klima uređaja uklanjaju se plesni, prljavština i zagađivači iz vašeg klima uređaja što olakšava njegov rad. Vaš klima uređaj će funkcionisati efikasnije što će pojačati hlađenje i protok vazduha. PREDNOSTI PROFESIONALNOG ČIŠĆENJA KLIMA UREĐAJA Dramatično povećava efikasnost vašeg klima uređaja, smanjujući račune za električnu energiju Poboljšava kvalitet vazduha uklanjanjem štetnih klica, plesni i bakterija Performanse grejanja i hlađenja se povećavaju do 4⁰C Produžava životni vek vašeg klima uređaja Poboljšana performansa podrazumeva brže postizanje idealne temperature. Idealna usluga za osobe sa astmom i alergijama

ANTIBAKTERIJSKO ČIŠĆENJE AUTO KLIME

Klimatizacijske jedinice u automobilu sklone su akumulaciji bakterija i prljavštine kroz svakodnevnu upotrebu, kao i nakon dugih perioda bez upotrebe, što može uticati na njihovu efikasnost. Obično prvi znak da vam je potrebno čišćenje sistema za klimatizaciju vašeg automobila je uporni neprijatni miris koji dolazi iz sistema za klimatizaciju. U nekim slučajevima ovaj miris može nestati nakon kratkog uključivanja klime, naročito ako klima uređaj nije korišćen neko vreme. Međutim, u nekim slučajevima naslage bakterija moraju biti očišćene iz sistema, zbog čega nudimo našu anti-bakterijsku uslugu čišćenja.

Servis klima uređaja - Čišćenje klima uređaja - Pranje klima - Aervis auto klime - Čišćenje auto klime

PUREZONE METOD!

PureZone To je elektronski ultrazvučni uređaj koji odmah stvara nebulizaciju antibakterijske tečnosti koja je usisana i propagirana sistemom recirkulacije vazduha. Jedna od glavnih prednosti ovog sistema sastoji se u dobijanju nebulizovanih čestica tečnosti na sobnoj temperaturi, izbegavajući pojavu kondenzacije koja se obično javlja kada se tečnost atomizuje zagrevanjem. Čestice tečnosti prskane sa PureZone mašinom imaju dimenziju manju od 5mm, tako da se ne lako rešavaju na površinama na kojima stoje na putu, potpuno se šire u sistem klimatizacije i okoline.

DUBINSKO ČIŠĆENJE - TEMELJNO I EFEKTIVNO 

Novi Sad i Beograd  -  U procesu čišćenja klima uređaja u automobilu koristimo specijalni anti-bakterijski rastvor za uklanjanje bakterija koje se nagomilaju tokom vremena. To je profesionalno-kvalitetno "dubinsko čišćenje" koje uklanja 99% nagomilanih bakterija iz klima sistema i ventilatora. Koristimo najnovije alate i opremu za efikasno održavanje vašeg klima sistema. Održavanje AC sistema je slično kao održavanje motora. Ima ulje koje zahteva redovno menjanje, kao i filter za vlagu / sušač koji štiti sistem.

Servis klima uređaja - Čišćenje klima uređaja - Pranje klima - Aervis auto klime - Čišćenje auto klime